X

Uusi bloggaajamme Nessa

Uusi bloggaajamme Nessa

Uusi bloggaajamme Nessa

Moi, oon Nessa. Alan kirjoittaa blogia täällä justwearit.fi -sivustolla. Hauskaa mut aika jännittävää!

Vähän tietoja musta. Oon 16. Käyn tietty kouluu ja tykkään hengailla mun kavereiden kaa ulkona tai kaupungilla ja puhua asioista. Kaikenlaisista asioista. Sit treenaan uintia tai oikeestaan uimahyppyjä.  Ei siitä sen enempää nyt.

Mun elämä on aika tavallista. Mut aika paljon mulle kuitenkin sattuu ja tapahtuu. Haha! En tiedä kyl miks. Tää kirjoittaminen auttaa joskus aika hyvin selventää ajatuksia. Usein myös tykkään piirtää mun ajatuksia tai tunteita ihan vaan paperille.

Tämä esittely näin aluksi. Pian lisää mun kuulumisia. On mulla yks asiakin, missä tarviin vähän neuvoja.

Seuraa mua myös instassa just_nessa01

<3Nessa<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista