X

tosi herkkä siemensyöksy

tosi herkkä siemensyöksy

Moi. Olen kovasti hämilläni, koska saan siemensyöksyn niin herkästi, ja aivan ennen aikojaan. Olen ollut yhden tytön kanssa muutaman viikon, ja olemme ajatelleet myös kokeilevamme seksiä. Ekalla kerralla etenimme suunnitellusti. Tyttöystäväni halusi kosketella minua joka puolelta, ja hyväily tuntui oikein mukavalta, ja koko ajan paremmalta. Hän ei edes ehtinyt koskettaa pippeliä, kun se alkoi nytkähdellä, ja purskautin spermat vasta vaihdetulle lakanalle. Seuraavalla viikolla hyväilin häntä ilman vaatteita. Olin tosi kiihottunut. Imin hänen tissejä, kun tunsin laukeavani. En voinut mitään, kun sain siemensyöksyn. Eikö ole ennenkuulumatonta, että saan siemensyöksyn ilman pippelin koskettelua. Tyttöystäväni ei ole koskettanut sitä kuin joskus housujen päältä, mutta olen lauennut jo kahdesti. Olen kuullut vinkin, että pitäisi runkata ensin, että toinen siemensyöksy ei olisi niin herkkä. Minulla käy kuitenkin niin, että en saa toista seisokkia laukeamisen jälkeen. Se ei vaan onnistu enää samana iltana. Kuinka nyt voin yrittää viivästyttää laukeamistani. Olisi varmaan ihanaa olla joskus yhdynnässä, mutta ensin pitäisi kestää sinne saakka. Kaipaan kovasti neuvojanne.

Vastaus

Moi,

ja kiitos viestistäsi. Tilanteesi ei ole ennenkuulumaton eikä tavaton. Kun seksielämää kumppanin kanssa aloittelee, voi käydä näin, eikä siitä tarvitse huolestua. Toki se voi tuntua kiusalliselta, mutta hävetä tilannetta ei kannata. Todennäköisesti tilanne on ollut sinulle hyvin miellyttävä ja kiihottava, jolloin myös laukeaa helpommin. Siemensyöksyn tuloa voi katsoa näin positiiviselta kannalta. Olette olleet yhdessä vasta muutaman viikon, kaikki on vielä ihanan uutta! Useimmiten tilanne helpottaa ajan kanssa, kun seksistä kumppanisi kanssa tulee tutumpaa ja jännitys vähenee. Opit tuntemaan itsesi ja kehosi paremmin kokemuksen myötä, ja tätä myötä siemensyöksyn viivyttäminenkin vahvistuu. Sooloseksin eli masturboinnin avulla voi myös harjoitella siemensyöksyn viivyttämistä.

Jos siemensyöksyn tuleminen hermostuttaa, niin voisiko auttaa ajatus siitä, että yhdynnän onnistumiseen ei ole kiire, jottei siitä synny turhia paineita? Yhdyntä on vain yksi seksin muoto, ja seksiä voi harrastaa monella tavalla! Ja vaikka siemensyöksy tulisi odottamattomasti, voit jatkaa kumppanisi hyväilyä ja päinvastoin. Tilanteesi voi ajatella kertovan siitä, että seksi tuntuu kiihottavalta ja hyvältä, ja voit korostaa sitä sanoin myös kumppanillesi. Tilanteesta on hyvä keskustella avoimesti kumppanin kanssa, jotta tiedätte, mikä kumppanista tuntuu hyvältä, ja mitä seksiltä toivotte.  On tärkeää, ettei kumpikaan joudu ottamaan paineita seksin suhteen, jotta nautintokin on molemminpuolista! Suokaa toisillenne aikaa tutustua uuteen ja ihmeelliseen, rauhassa hyvä tulee! 😊

Terveisin,

Viivi, Seksuaalineuvoja

Aiheet: emätinyhdyntä, herkkä siemensyöksy, ITSETYYDYTYS, koskettelu, masturbointi, SEKSI, siemensyöksy, suhde,

03-10-2019