X

Terskan vaivat

Terskan vaivat

Terskan vaivat

Hei terskassani on ollut vaivaa parin viikon ajan joka alkoi kutinalla ja sitten ihon hilseilyllä. Nyt kutina ja hilseily on loppunut mutta terskassani on viisi lähekkäin sijaitsevaa punertavaa läikkää jotka eivät ole millään tavoin arkoja. Harrastan suojaamatonta seksiä parisuhteessa

Vastaus

Hei,

kiitos viestistäsi. Kerroit, että sinulla on ollut terskassa parin viikon ajan kutinaa ja ihon hilseilyä, sekä punoittavia alueita. Kerrot harrastavasi suojaamatonta seksiä parisuhteessa.

Nettineuvonnan välityksellä emme voi valitettavasti antaa tyhjentävää vastausta erilaisiin iho-oireita koskeviin kysymyksiin, vaan kehotan sinua käymään lääkärille näyttämässä iho-oireita saadaksesi selville iho-oireiden syyn ja hoidon siihen.

Kuvailemasi oireet voivat johtua jostain ihotulehduksesta. Mikäli sinulla on ollut suojaamatonta seksiä ja et ole käynyt seksitautitesteissä, olisi myös hyvä käydä seksitautitesteissä. Monet käyvät seksitautitesteissä kun aloittavat vakituisemman suhteen jossa jättävät kondomin pois. Ehkä tekin olette tehneet näin? Mikäli kuitenkin jommallakummalla tai molemmilla on ollut suojaamatonta yhdyntää tai suuseksiä aikaisemmin ja testeissä ei ole tullut käytyä, suosittelen seksitautitesteissä käymistä. Voit kuitenkin aloittaa varaamalla ajan terveyskeskuslääkärille selvittääksesi peniksen iho-oireiden syyn. Voit siis soittaa omalle terveysasemallesi ja kertoa oireistasi.

Mukavaa viikonjatkoa,

Anni

Aiheet: kutina, NÄPPYLÄT, näpyt, peniksen anatomia, terska,

13-10-2015