X

siemensyöksyn ennakointi

siemensyöksyn ennakointi

siemensyöksyn ennakointi

Kuinka paljon ennen siemensyöksyn tuloa mies voi tunnistaa sen olevan tulossa? Voiko siinä vaiheessa enää yrittää estää sitä? Vaikuttaako tuohon aikaan se, millaista seksiä harrastetaan, esim. itsetyydytystä, suuseksiä tai yhdyntää? Ja vaikuttaako miehen nautintoon, kuinka kauan on pystynyt pidättämään siemensyöksyä? Olen nuori nainen, jolla ei ole vielä kokemusta seksistä.

Vastaus

Moikka!

Pohdit miehen siemensyöksyjä ja nautintoa. Kysymyksiisi ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, koska jokainen ihminen on yksilö. Näitä asioita voi pohtia mahdollisen tulevan seksikumppanin kanssa.

Joku mies voi tunnistaa siemensyöksyn tulevan paljon ennen siemensyöksyn tulemista, ja toinen taas ei tunnista siemensyöksyn tulemista ennen kuin se tulee. Siemensyöksy tulee monesti miehellä orgasmin yhteydessä, mutta on mahdollista saada orgasmi ilman siemensyöksyä ja toisin päin. Siemensyöksyn tulemista voi hallita lantionpohjan lihasten avulla ja rauhoittamalla tai keskeyttämällä tilanteen. Siemensyöksyn ennakointi liittyy varmaankin itsetuntemukseen, eli henkilö, joka on itsetyydyttänyt, voi tunnistaa, milloin siemensyöksy on tulossa ja voi estää sen tulon tai antaa sen tulla. Ei tosiaan ole mitään yhtä vastausta kysymykseesi, vaan on kyse yksilöllisistä reaktioista ja tuntemuksista. Kaikkiin seksiin liittyviin tilanteisiin ei voi täysin varautua etukäteen, vaan seksi on vuorovaikutusta. Jokainen ihminen on erilainen ja seksitilanteetkin ovat aina erilaisia!

T. Anni