X

pissaaminen yhdynnän aikana

pissaaminen yhdynnän aikana

pissaaminen yhdynnän aikana

Olen ihmetellyt, miksi tyttöystävältäni lirahtaa pissaa ihanan yhdynnän aikana. Tapauksesta ei ole keskusteltu, lakanat vain vaihdetaan ja se on siinä.

Vastaus

Kerrot, että tyttöystävältäsi lirahtaa pissaa yhdynnän aikana. Yhdynnän aikana voi tulla pissaamisen tarve tai pissaa voi hieman lirahtaakin. Kyseessä ei ole vakava asia. Asiasta kannattaa keskustella avoimesti. Tiedätkö, lirahtaako tyttöystävältäsi pissaa myös esimerkiksi pomppiessa, jos virtsarakko on täynnä? Hän voi testata pomppimista virtsarakko täynnä, ja jos pissaa lirahtaa housuun, niin lantionpohjan lihasten treenauksesta voi olla hyötyä esimerkiksi pilateksen tai joogan avulla. Tässä myös linkki yksinkertaisiin harjoituksiin, joista voi hyötyä sukupuoleen katsomatta: https://www.kaypahoito.fi/nix00565

Kyse ei kuitenkaan välttämättä ole pissasta, ja asian voi tarkistaa haistamalla lakanalle valunutta nestettä. Jos neste ei haise pissalle, kyseessä ei todennäköisesti ole pissa. Nainenkin voi ejakuloida, millä tarkoitetaan sitä, että nainen erittää nestettä kiihottuessaan tai orgasmin saadessaan. Tätä kutsutaan termillä ”squirttaaminen”. Kyse on nesteestä, joka tulee virtsaputken kautta, mutta kyse ei ole virtsasta. Naisen ejakulaatiota ei vielä tunneta hyvin, mutta on selvää, että naisen ejakuloivat nestettä eri määrissä, ja usein ejakulaatiota ei edes huomaa. On siis mahdollista, että squirttaaminen on hyvin yleistä. Squirttaaminen liitetään kiihottumiseen, joten squirttaaminen voi kertoa hyvin nautinnollisesta seksistä.

Terkuin,

Viivi, seksuaalineuvoja

Aiheet: naisen ejakulaatio, virtsaaminen seksin aikana,

03-10-2019