X

penistäni nuolaistiin kerran, voiko olla tautia?

penistäni nuolaistiin kerran, voiko olla tautia?

penistäni nuolaistiin kerran, voiko olla tautia?

Hei,tyttöystäväni nuolaisi penikseni vartta kerran mutta penis ei käynyt hänen suussaan millääntavalla vain kielessä. enkä tiedä onko minulla seksitautia vai ei, olisiko hänelle voinut tulla tautia? oireita ei vielä näkynyt.

Vastaus

Hei,

kuvailemassasi tilanteessa tyttöystävälläsi ei ole seksitaudin tarttumisen vaaraa. Seksitaudit tarttuvat suojaamattomassa emätin- tai anaaliyhdynnässä ja suojaamattomassa suuseksissä. Kuvailemassasi tilanteessa eivät seksitaudit tartu. Seksitaudeilta voi suojautua käyttämällä kondomia yhdynnöissä ja suuseksisuojaa tai kondomia suuseksissä. Lisää seksitaudeilta suojautumisesta voit lukea täältä: https://justwearit.fi/turvallisempaa-seksia/kondomit-ja-liukuvoiteet/.

Ennen kondomin poisjättämistä vakituisessa seksisuhteessa molempien on hyvä käydä seksitautitesteissä. Eli voisitte molemmat käydä seksitautitesteissä terveysasemalla, opiskelijaterveydenhuollossa tai sukupuolitautien poliklinikalla (isommissa kaupungeissa). Voitte lukea lisää tietoa seksitautitesteistä sivuiltamme: https://justwearit.fi/turvallisempaa-seksia/milloin-ja-mihin-seksitautitesteihin/.

Mukavaa viikonjatkoa!

Anni

Aiheet: oireeton, SEKSITAUDIT, seksitaudit suussa, suojaamaton suuseksi, SUUSEKSI,

15-12-2015