X

Penis vaurioitunut?

Penis vaurioitunut?

Penis vaurioitunut?

Hei! Olen 16-vuotias poika, jolla on parin päivän ajan ollut eräs ongelma. Penikseni ei enää jäykisty niin kuin ennen. Tuntuu kuin se olisi menettänyt "ryhtinsä". Näyttää siltä kuin siellä ei kiertäisi veri niinkuin ennen. En kuitenkaan tunne siinä minkäänlaista kipua.

Mietin että voiko se johtua siitä kun harrastin seksiä tyttöystäväni kanssa niin että hän oli päälläni ja penis pääsi vahingossa tulemaan ulos jonka seurauksena se jäi tytön alle ja vääntyi ehkä hieman.

Haluaisin kiperästi vastauksen ongelmaani.

Vastaus

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi Justwearit.fi nettineuvonnassa. Mietit, onko peniksesi vaurioitunut, kun penis ei jäykisty samalla tavalla kuin pari päivää sitten. Tämä on luultavasti vain hetkellistä. Erektiot eivät ole muutenkaan aina samanlaisia, erektion voimakkuus vaihtelee monestakin syystä: tilanne, paikka, aika, stressitaso ja kiihotuksen määrä jne. Voi olla, että et ole ehkä nyt ollut yhtä kiihottunut kuin edellisinä kertoina. Erektion voimakkuus riippuu juuri verenkierrosta peniksessä. Erektio on voimakas, kun veri kiertää nopeasti, ja henkilö on kovin kiihottunut.

Jäikö sinulle hyvä mieli seksikokemuksesta? Voi ehkä olla, että sinä hieman säikähdit tapahtunutta ja asia jäi sinua mietityttämään, ja se vaikuttaa mieleesi ja siten tämänhetkiseen erektioon.

Seksissä voi sattua ja tapahtua. Kuvailemasi tilanne on ihan tavallista, eikä penis pääse tällaisesta vahingoittumaan. Ota rauhallisesti ja etsi erektiota erilaisista nautinnoista ja seksitavoista.

Jos erektiossasi on mielestäsi ongelmia, jotka jatkuvat vielä pidemmän aikaa, kannattaa käydä puhumassa terveydenhoitajalle.

 

Rauhallista joulun odotusta,

 

Maria

Aiheet: erektio, penis, SEKSI, seksitapa,

30-11-2016