X

Pelkään kuollakseni sainko HIV:in

Pelkään kuollakseni sainko HIV:in

Pelkään kuollakseni sainko HIV:in

Hei, kävin maksullisen thaimaalaisen ladyboyn luona. Käytimme kondomia suusekseissä ja myös anaaliyhdynnässä. Kondomia ei vaihdettu seksimuotojen välissä. Pepustani tuli jälkeenpäin hieman verta mutta se luultavasti johtui siitä että en ennen ole harrastanut anaaliyhdyntää. Minua pelottaa että sain HIV-tartunnan. Käytimme kyllä kondomia kokoajan Mutta silti mielessäni pyörii jatkuvasti että Entä jos kondomi ei ollut hyvä tai sain silti jostain syystä tartunnan. Masentaa ja ahdistaa. Miten toimia? Onko tartuntavaaraa?

Vastaus

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että pelkäät hiv-tartuntaa. Sinulla oli suuseksiä ja anaaliyhdyntää. Kerroit käyttäneesi kondomia, mikä on hyvä asia uuden tai satunnaisen kumppanin kanssa. Koska kondomi oli käytössä, tilanteessa ei ole hiv-tartunnan riskiä, eikä muidenkaan seksitautien riskiä. Voit olla huoletta.

Jatkossa kannattaa ehdottomasti käyttää liukuvoidetta anaaliyhdynnässä. Se pitää limakalvot ja kondomin ehjinä ja lisää nautintoa. Liukuvoidetta voi lisätä kondomin päälle ja suoraan peräaukkoon. Lisäksi on hyvä aluksi tutustua peräaukon alueeseen ja kosketella sitä myös sormin, ennen anaaliyhdyntää.

Sinun ei tarvitse pelätä hiviä. Kuvailemassasi tilanteessa ei ole hiv-tartunnan riskiä.

Mukavaa syksyn alkua,

Maria

Aiheet: hiv, KONDOMI, MONENLAISTA SEKSIÄ, SEKSITAUDIT, TARTUNTATAVAT,

30-08-2017