X

Outo tunne suussa suuseksin jälkeen

Outo tunne suussa suuseksin jälkeen

Outo tunne suussa suuseksin jälkeen

Olemme vakipari. Molemmat haluamme suudella sukuelimiä toisiltamme. Ongelmani on naiseni suutelusta suuni limakalvojen outotunne,kuin jokin olisi poistanut suun oman bakteerikannan. Onko syynä alhainen ph ? mitään tuhdehdusta,ainakaan pahaa tuoksua ei ole.Naiseni nauttii ja kostuu ihan reippaasti ja saa vahvimman orgun suuseksin avulla,kyllä muutenkin. Mikä avuksi ?Nautimme toisistamme

Vastaus

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Mietit, miksi suussasi on outo tunne suuseksin tai sukuelimien suutelun jälkeen. Kerroit myös, että molemmat nautitte seksistä. On erittäin hienoa, että olette löytäneet seksitapoja, joista molemmat nauttivat. Orgasmin voi tosiaan saada monella eri tavalla. Monille käsin hyväily tai suulla hyväily saattaakin tuoda suurempaa nautintoa kuin yhdyntä. Nämä ovat kuitenkin yksilöllisiä kokemuksia ja siksi toisen kanssa keskustelu ja kokeilu ovatkin parhaita keinoja etsiä yhteinen sopiva polku.

Suuseksissä on hyvä muistaa se, että myös siinä seksitaudit voivat tarttua suun limakalvoille tai sukuelimiin. Jos molemmat ovat käyneet seksitautitesteissä ja varmistettu, ettei kummallakaan ole seksitauteja, ei tarvita erillistä suuseksisuojaa. Jos suuseksissä kuitenkin suuhun tulee outo tai epämiellyttävä tunne tai maku suuseksissä, voi kokeilla erilaisia keinoja. Suuseksissä peniksen päälle voi laittaa makukondomin. Emättimen päälle voi asettaa halkaistun makukondomin. Lisäksi on olemassa maultaan erilaisia liukuvoiteita, joita voi suuseksissä kokeilla. Jos kondomia ei ole käytössä, voi kokeilla myös erilaisia hierontaöljyjä tai öljypohjaisia liukuvoiteita. Jotkut myös tykkäävät käydä peseytymässä ennen suuseksiä. Vaihtoehtoja on monia.

Jos suhteessanne ei ole poissuljettu seksitautien mahdollisuutta, kannattaa käydä seksitautitesteissä. On hyvä muistaa, että jos on ollut suuseksiä ja saanut emätineritettä tai siemennestettä suuhunsa, klamydia- ja tippurinäyte tulee ottaa suun limakalvoilta. Suuhun tarttunut seksitauti ei näy virtsakokeessa.

Jos suussasi oireet jatkuvat tai pahenevat, kannattaa käydä terveydenhoitajan vastaanotolla.

Mukavaa kesää,

Maria

 

Aiheet: SUUSEKSI,

06-07-2017