X

orgasmi

orgasmi

millä tavoilla voi antaa toiselle orgasmin? tuleeko poikien peniksestä spermaa aina, kun ne saa orgasmin?

Vastaus

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Mietit, miten toiselle voi antaa orgasmin. Kiva, että ajattelet myös kumppaniasi seksissä. Toiselle voi tuottaa seksuaalista nautintoa monellakin tapaa. Se, mikä tuottaa toiselle nautintoa, on hyvin yksilöllistä. Jokaisella on omat seksuaaliset mieltymykset. Kumppanisi voi kertoa sinulle parhaiten, millaisesta kosketuksesta hän nauttii. Toiset tykkäävät eniten suuseksistä, toiset käsin hyväilystä, jotkut anaaliyhdynnästä ja jotkut taas emätinyhdynnästä. Monet saavat orgasmin parhaiten jostain muusta seksistä kuin yhdynnästä. Kumppanin kanssa keskustellen ja vaikka leikkimielisesti kokeillen löydätte varmasti toisillenne ihanimmat tavat tuottaa nautintoa.

Nautintoa voi myös tuottaa ilman orgasmia. Kaikki ei aina pääty orgasmiin tai laukeamiseen.  Kosketus saa aikaan kiihotuksen ja nautinnon tunnetta voi toiminnan kautta jatkaa niin kauan kuin halutaan ja molemmille sopii.  Hyvä seksi ei siis ole sama asia kuin orgasmin saaminen. Hyvä seksi tuntuu hyvältä ennen seksiä, seksin aikana ja seksin jälkeen.

Kysyit myös, tuleeko sperma aina, kun poika saa orgasmin. Orgasmi ja siemensyöksy ovat kaksi eri asiaa, vaikkakin ne yleensä tapahtuvat peräkkäin. Yleensä siis kyllä, mutta orgasmin eli kiihotuksen huipentuman voi saada ilman laukeamista eli siemensyöksyä.

Tutustukaa toistenne kehoon rauhassa ja toisianne kuunnellen.

Lue lisää eri seksitavoista nettisivuiltamme, Monenlaista seksiä.

Mukavaa viikonloppua,

Maria

Aiheet: MONENLAISTA SEKSIÄ, orgasmi, SEKSI, siemensyöksy, sperma,

24-11-2016