X

Luomen näköisiä näppylöitä

Luomen näköisiä näppylöitä

Luomen näköisiä näppylöitä

Hei,
Minulle ilmestyi ensimmäisen kerran luomen näköisiä pieniä näppylöitä alapäähän ja siittimen ympärille myös noin 6kk sitten ja ne eivät ole vieläkään lähteneet. Ajattelin varata näin vihdoin ja viimein ajan sukupuolitautitesteihin kun terveydenhoitajakin kehotti käymään testeissä, joten osaatteko sanoa mikä tämä on? Näppylät siis ovat halkaisijaltaan n. alle 0,5cm max. ja ruskeita. Ja ovat myös venyviä.

Vastaus

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että sinulla on näppylöitä peniksessä ja sen ympärillä. Tosi hienoa, että olet päättänyt rohkaistua ja hakeutua seksitautitesteihin. Jos sinulla on ollut suojaamattomia seksikontakteja, seksitautien mahdollisuus on olemassa. Seksitautitesteihin kannattaa ehdottomasti mennä, jotta saat asian selvitettyä ja tarvittaessa asianmukaisen hoidon.

Ikävä kyllä näin nettineuvonnan perusteella meidän on mahdotonta kertoa, mistä näppylöissä on kyse. Hyvä, että aikaisemmin kävit terveydenhoitajallakin. Jos seksitautitesteissä ilmenee, ettei tauteja ole, kannattaa käydä ihotautilääkärin vastaanotolla kysymässä asiaa. Kyse voi tietenkin olla myös harmittomista näppylöistä tai luomista. Ihomuutosten syy on kuitenkin aina hyvä selvittää.

Kaikkea hyvää sinulle,

Maria

Aiheet: alapää, iho-oireet, NÄPPYLÄT, näpyt, penis, SEKSITAUDIT, seksitautitesti,

28-09-2016