X

liukuvoiteet

liukuvoiteet

Hei. Haluaisin saada teiltä jotain tietoa liukuvoiteista. Harrastan itsetyydytystä lähes joka päivä, ja olisi kiva kokeilla sitä liukuvoiteen kanssa. Mitä suosittelette mukavoittamaan itsetyydytystä? Toistaiseksi en ole muunlaista seksiä päässyt kokemaan, jos nyt itsetyydytystä seksiksi lasketaankaan. Mitä eroja ensinnäkin on vesi, öljy ja silikoniliukkareilla? Siitä haluaisin tietää. Yleensä sanotaan, että kokeilemalla löytyy jokaiselle sopivin, mutta ei minun rahani riitä joka sorttia ostamaan. Siksi haluankin saada niistä lisää tietoa, ennen kuin ostan mitään. Voisitteko myös kertoa, mikä olisi anaaliseksiin parasta liukkaria.

Vastaus

Moi!

Kiitos viestistäsi! Sinua kiinnostaa liukuvoiteet ja kaipaisit vinkkejä sopivan liukuvoiteen valintaan. Ihanaa, että olet löytänyt nautintoa itsetyydytyksestä. Itsetyydytys on seksiä ja oikein mukavaa sellaista. Itsetyydytys on turvallinen, ikioma tapa tuottaa nautintoa ihan vaan itselle. Kiva, että olet kiinnostunut myös nautinnon lisäämisestä liukuvoiteen avulla. Erittäin hyvä huomio, että kaikilla ei todellakaan ole varaa ostaa ja kokeilla monenlaisia liukuvoiteita ja siksi on hyvä, että on tietoa erilaisista vaihtoehdoista. Tässä vähän tietoa:

Liukuvoiteita on vesi-, öljy- ja silikonipohjaisia, sekä vesi- ja silikoniyhdistelmäliukuvoiteita.
• Vesipohjainen liukuvoide on nimensä mukaisesti vesipohjaista, joka on muokattu geelimäiseen muotoon. Se on helppo pestä pois, mutta sitä voi joutua lisäilemään useammin. Vesipohjaisia liukuvoiteita voi olla juoksevasta paksumpiin. Tämä liukuvoide sopii käytettäväksi seksilelujen kanssa ja paksumpia, kestävämpiä versioita voi hyvin käyttää anaaliseksissä.
Tässä yksi esimerkki anaaliseksiin sopivasta vesipohjaisesta liukuvoiteesta: https://www.kaalimato.com/catalog/Just+Glide+Anal+-+liukuvoide%2C+50+ml_p_36912.html

• Silikonipohjainen liukuvoide: Silikonipohjaisissa liukuvoiteissa voi lukea ainesosina esimerkiksi dimethicone, dimethiconol tai cyclomethicone. Etuna silikonipohjaisessa on se, että se kestää iholla pidempään, kun vesi ei haihdu. Silikonipohjainen liukuvoide on ehkä vähän vaikeampi pestä iholta pois. Mutta ei tietenkään kovin vaikeaa sekään! Jotkut ihmiset voivat saada silikonipohjaisesta liukuvoiteesta ärsytysoireita, silloin tulee käyttää jotain muuta liukuvoidetta. Tämä on hyvä tuote, jos itsetyydyttää suihkussa. Tämä on hyvä liukuvoide anaaliseksiin. Silikonipohjaista liukuvoidetta ei voi käyttää silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa.

• Hybridiliukuvoide: Tämä liukuvoide on yhdistelmä vettä ja silikonia. Tämä on hyvä liukuvoide anaaliseksiin, mutta ei sovi käytettäväksi silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa.

• Öljypohjainen liukuvoide: Tätä ei voi käyttää kondomin kanssa. Näitä käytetään yleensä vartalon hierontaan, yleisempi liukuvoide itsetyydytykseen ovat silikoni- ja vesipohjaiset liukuvoiteet.

Kondomin kanssa käytettäviksi sopivat VAIN silikoni- ja vesipohjaiset, sekä niiden yhdistelmäliukuvoiteet. Öljypohjaiset haurastuttavat kondomia.

Anaaliseksiin sopii parhaiten silikonipohjainen tai vesi+silikonipohjainen liukuvoide. Nämä liukuvoiteet kestävät pidempään ja täten liukuvoidetta ei tarvitse ihan koko ajan lisätä.

On myös olemassa liukuvoiteita, joissa on makua tai esimerkiksi lämpöä tuottavia ainesosia.

Voit aloittaa ostamalla vesiliukoista tai silikoniliukoista tai niiden yhdistelmää, riippuen siitä käytätkö silikonista valmistettuja seksileluja. Jos käytät, osta vesipohjaista liukuvoidetta. Mikäli sinun on mahdollista ostaa liukuvoidetta verkkokaupasta, vaihtoehtoja on paljon ja ne ovat usein edullisempia kuin kaupoissa, mutta isosta supermarketistakin löydät useita vaihtoehtoja. Voit valita liukuvoiteet oman budjettisi mukaan. Vesipohjainen on hyvä liukkari aloittaa, koska siitä ei tule myöskään iho-oireita ja se sopii seksilelujen kanssa.

Toivottavasti vastauksesta oli sinulle apua!

Terveisin,

Anni

Aiheet: anaaliseksi, anaaliyhdyntä, ITSETYYDYTYS, liukuvoide, NAUTINTO, öljypohjainen liukuvoide, seksilelut, silikonipohjainen liukuvoide, vesipohjainen liukuvoide,

10-04-2018