X

Kondomi väärinpäin

Kondomi väärinpäin

Kondomi väärinpäin

Pussailimme tytön kanssa ja tämän jälkeen harrastin seksiä tytön kanssa en siis lauennut yhdynnän yhteydessä. Laitoin kondoomin toistepäin en muista oliko väärin vai oikeenpäin niin, että kosketti terskaa sen jälkeen käänsin sen, sillä muistan, että sillä hetkellä tuntui että olen pistämässä sitä väärinpäin.

En tiedä oliko kondoomi loppujen lopuksi oikein vai väärin päin. Harrastimme seksiä todella lyhyen ajan ja totesimme vain, että mennään nukkumaan en siis käynyt sisällä montaa kertaa. Tuntuu tyhmältä edes kysyä, mutta tilanne jäi painamaan tiedän, että kondoomia ei saa kääntää ja tuntuu, ettei minulla olisi mitään "precumia" peniksessäni, mutta näin asiasta enemmän tietävänä ovatko mahdolliset todella pienet mihinkään raskauteen liittyviin tapauksiin en tuollaisesta noin pienestä asiasta viitsisi ottaa puheeksi, sillä tuntuu vähän naurettavalta.

Vastaus

Moikka,

Kiitos kysymyksestäsi! Kysymyksesi liittyy siihen, onko seksitautitartunnan tai raskauden mahdollisuutta, kun on laittanut kondomin väärinpäin ja sen jälkeen kääntänyt sen ja harrastanut seksiä.

Mikäli kondomi on laitettu ensin väärinpäin, se pitäisi heittää pois ja ottaa tilalle uusi kondomi. Peniksestä voi esiliukasteen mukana tulle siittiöitä, jolloin on pieni raskauden mahdollisuus. Tilanteessa on myös seksitautien tarttumisen riski, mikäli sinulla olisi seksitauti peniksessä. Mikäli sinulla olisi esimerkiksi klamydiatartunta, se voisi tarttua kondomin kautta seksikumppaniin. Mikäli seksikerta oli sinun ensimmäinen / et ole harrastanut seksiä ilman kondomia aikaisemmin tai olet käynyt seksitautitesteissä ja mahdollinen tartunta on hoidettu, ei seksitautitartuntaa voi olla.

Varmuuden vuoksi seksikumppani voi tehdä raskaustestin. Toki raskauden mahdollisuus on tilanteessa pieni, mutta molempien mielenrauhan vuoksi voi tehdä testin 😊

Mikäli haluat, voit perehtyä lisää kondomin käyttöön täältä: https://justwearit.fi/kondomi/kondomi/

Halutessasi voit tulla keskustelemaan asiasta vielä seksuaalineuvonta-chattiin torstaina klo 14-17.

Ystävällisin terveisin,

Anni

Aiheet: EHKÄISY, KONDOMI, kondomi väärinpäin, SEKSI, yhdyntä,

11-01-2019