X

Fetissiklubit tai chatit?

Fetissiklubit tai chatit?

Fetissiklubit tai chatit?

Hei, olen 20 vuotias mies ja minulla on seksuaalinen fetissi, kiihotun naisen pepun haistelusta ja nuolemisesta. Tämä on niin voimakas fetissi että tuntuu niin kuin seksistä ikään kuin puuttuisi jotain jos en saa toteuttaa tätä. Tämän takia minulle olisi hyvin tärkeää löytää nainen joka suostuisi toteuttamaan tämän kanssani eikä tuomitsisi minua. Itse olen sujut itseni ja fetissini kanssa, mutta joskus tuntuu siltä että en uskalla kertoa mieltymyksestäni siinä pelossa että minut leimataan sairaaksi pervoksi.
Kysymykseni kuuluukin että onko Suomessa mitään fetissibaaria tai chattia missä voisi löytää samankaltaista seuraa? Olen kuullut yhdestä nimeltämainitsemattomasta baarista, mutta siellä on suurin osa keskittynyt sadomasokismiin ja D/S suhteisiin mitkä eivät kiinnosta minua.

Vastaus

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi. Onpa hyvä asia, että olet tietoinen omista seksuaalisista mieltymyksistäsi ja annat itsesi toteuttaa sellaista seksiä, joka tuottaa sinulle nautintoa. On totta, että on tärkeää löytää kumppani, jonka kanssa voi jakaa seksuaaliset mieltymykset tai että voi toteuttaa molempien toivomia seksitapoja. Toki on tärkeää, että molemmat ovat halukkaita kokeilemaan erilaisia seksitapoja, mihinkään ei tietenkään toista voi pakottaa tai painostaa. Pepusta kiihottuminen ja sen koskettelu ovat hyvin tavallisia seksitapoja tai osa seksiä. Myöskään pepun haisteleminen tai nuoleminen ei ole seksitavoissa kovin harvinaista. Ne voi käsittää seksuaalisiin mieltymyksiin, ne eivät välttämättä edes lukeudu fetissiksi, ellet sitten itse halua luokitella mieltymyksesi siten. On siis ihan tavallista pitää tuollaisista seksitavoista.

Löydät varmasti itsellesi kumppanin, joka pitää kuvailemistasi seksitavoista. Se voi toki tuntua vaikealta. Jotkut ovat seksissä kapeakatseisempia kuin toiset. Jotkut saattavat pitää joitain seksitapoja inhottavana, mutta sinun ei tarvitse välittää heistä. Jokaisella on oikeus toteuttaa seksuaalisuuttaan haluamallaan tavalla, kunhan se ei aiheuta toisille pahaa.  Jos haluat löytää itsellesi samankaltaista seuraa, on olemassa monia erilaisia eroottisia keskustelufoorumeita, joissa voi hakea itselleen seuraa. Niihin voi avoimesti kirjoittaa, millaisista asioista pitää. Sieltä voi löytää itselleen kumppanin, jolla on suoraan samankaltaisia seksuaalisia mieltymyksiä. Kun hakee netistä seuraa, on kuitenkin syytä olla aina hieman varuillaan, kun ei voi välttämättä tietää, kuka toinen osapuoli todellisuudessa on. Koskaan ei kannata lähteä tapaamaan ketään yksin ilman, että on kertonut asiasta jollekin kaverille ja tapaamispaikka kannattaa olla yleinen. Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse hakea seuraa erikseen mistään seksuaalisesti virittyneestä paikasta. Voi myös olla, että tuleva kumppanisi on avoin ja valmis kokeilemaan erilaisia seksitapoja, kun on ensin saanut tutustua sinuun ja tykästynyt sinuun. Usein parisuhteessa molemmat ovat valmiita kokeilemaan erilaisia tapoja harrastaa seksiä, ja löytävät tapoja tuottaa molemmille nautintoa.

Kaikkea hyvää sinulle,

Maria

Aiheet: fetissi, HYVÄKSYNTÄ, MONENLAISTA SEKSIÄ, seksitapa,

19-08-2016