X

Dildon ostaminen

Dildon ostaminen

Dildon ostaminen

Moi, mä oon 14v tyttö ja mä haluaisin oman dildon. Uskaltaako sellaista hankkia? Mikä on ois hyvä ekaks dildoks nuorelle? Tekee mieli itsetyydyttää aika usein, onko se ok?

Vastaus

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Pohdit, uskallatko hankkia dildon ja millainen se voisi olla ensimmäiseksi seksileluksi. Dildoja ja hieromasauvoja on paljon kooltaan ja malliltaan erilaisia. Voit rohkeasti tutustua esimerkiksi seksuaaliterveyteen perehtyneissä verkkokaupoissa rauhassa erilaisiin vaihtoehtoihin. Aluksi voit lähteä liikkeelle tutustumalla pienempiin ja yksinkertaisempiin malleihin. Voit mennä myös paikan päälle hyvin varustettuun apteekkiin tai johonkin seksuaaliterveysliikkeeseen, jossa henkilökunta voi auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon.

Itsetyydytys on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja nautintoa tuottavaan kehon kosketukseen. Kiva, että olet löytänyt tavan tuottaa itsellesi nautintoa. On jokaisen oma asia, kuinka usein itsetyydyttää tai tuntee halua siihen. Toiset tekevät sitä useammin, toiset harvemmin. Tärkeintä on, että itsetyydytys tuntuu itsestä hyvältä ja turvalliselta. Tällöin se on ok. Oletko kokeillut itsetyydytyksessä liukuvoidetta? Liukuvoide lisää nautintoa ja pitää limakalvot ehjänä. Jos jatkossa kokeilet seksileluja itsetyydytyksessä, niiden kanssa on hyvä käyttää myös liukuvoidetta.

Maria

 

Aiheet: dildo, ITSETYYDYTYS,

26-03-2018