X

anaaliyhdyntä eka kerta

anaaliyhdyntä eka kerta

Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet noin vuoden ja ollaan harrastettu seksiä puolisen vuotta. Poikaystäväni on pitkään tahtonut kokeilla anaaliseksiä, ja mietin kuinka tehdä siitä mahdollisimman kivuton. Onko jotain ohjeita, mitä voisitte antaa ekaan anaaliyhdyntäkertaan?

Vastaus

Hei,

Kiitos viestistäsi. Kerrot, että poikaystäväsi haluaisi kokeilla anaaliseksiä ja sinä pohdit, kuinka tehdä siitä mahdollisimman kivutonta. Ensimmäinen tärkeä asia on se, että itse haluaa kokeilla anaaliyhdyntää. Haluatko itsekin kokeilla vai mietitkö asiaa vain poikaystäväsi toiveiden vuoksi?

Anaaliseksi on yksi seksitapa muiden joukossa, josta osa ihmisistä pitää ja osa ei. Jos päädyt siihen, että haluat kokeilla anaaliyhdyntää, on muutamia vinkkejä, jotka ovat tärkeitä anaaliseksiä kokeiltaessa. Ennen anaaliyhdyntää on hyvä tutustua oman peräaukon alueeseen ja sen anatomiaan. Anaaliin voi tutustua ensin sormilla tai pienellä seksilelulla ja sitten pikkuhiljaa siirtyä isompaan leluun tai penikseen. Kiihottuminen, rentoutuminen ja liukuvoide ovat ehdottoman tärkeitä anaaliseksissä. Anaaliyhdyntä tapahtuu hitaasti, pikkuhiljaa ja on erittäin tärkeää viestiä kumppanille, jos haluaa että toinen hidastaa tai lopettaa. Anaaliyhdynnän jälkeen penistä ei saa siirtää emättimeen bakteerien vuoksi.

Erilaisia seksitapoja voi kokeilla ja aina voi myös lopettaa kesken, jos tuntuu epämukavalta tai ei halua jatkaa! Kuten sanoin aikaisemmin, oma halu on kaikista tärkein. Mieti ensin, haluatko itse kokeilla anaaliseksiä, vai kokeiletko vain koska kumppani haluaa?

Terveisin,

Anni

Aiheet: anaali, anaaliseksi, anaaliyhdyntä, liukuvoide, peppuseksi, rentoutuminen, seksilelut, seksitapa,

28-11-2017