X

Nettineuvonta

Nettineuvonta

LÄHETÄ OMA KYSYMYS!

Mitä voi kysyä?

Nettineuvontaan voi lähettää kysymyksen, joka voi koskea mitä tahansa justwearit.fi sivuston aihetta: seksuaalisuutta, seksiä, seksitauteja, seksitautien ehkäisyä, kondomin ja suuseksisuojan käyttöä, identiteetti- ja ihmissuhdekysymyksiä jne.

Kirjoita kysymyksesi

Anna kysymyksellesi otsikko, joka kuvaa aihettasi. Tekstikenttään voit kirjoittaa tarkemman kysymyksen ja kuvailla tilannettasi ja ajatuksiasi.

Miksi kysytään sähköposti?

Halutessasi voit laittaa tiedoksi sähköpostiosoitteesi, jolloin lähetämme vastauksen omaan sähköpostiisi. Jos kysymyksesi on hyvin arkaluonteinen ja yksityiskohtainen, emme julkaise kysymystä yleisellä palstalla, vaan lähetämme vastauksen vain sinulle sähköpostiisi. Emme käytä antamaasi sähköpostia muuhun tarkoitukseen. Sähköpostiosoite poistetaan palvelimelta vastaamisen jälkeen.

Voit myös kysymyksesi yhteydessä ilmaista, että toivot vastauksen vain sähköpostiisi, etkä halua kysymystä julkaistavan.

Arkaluonteisissa ja yksityiskohtaisissa kysymyksissä saatamme myös muokata kysymystä julkaisun yhteydessä.

Miksi kysytään ikää?

Kysymme ikää, jotta voimme paremmin vastata juuri sinun tarpeisiisi.

Milloin vastaus tulee?

Pyrimme vastaamaan kysymyksiin parin viikon sisällä kysymyksen vastaanottamisesta. Jos kaipaat keskusteluapua, sinua palvelee myös  seksuaalineuvonta-chat torstaisin klo 15-18.

Jos keskustelun tarve on akuutti, katso avoinna olevat nuorten chatit netarin sivuilta.

Entä, jos vastausta ei löydy?

Viimeisimmät kysymykset ja vastaukset löytyvät sivun vasemmasta yläreunasta. Kysymyksiä voit hakea myös haku-toiminnan kautta, joka löytyy sivuston vasemmasta alanurkasta. Lisäksi voit etsiä kysymyksiä ja vastauksia sivuston vasemmassa reunassa olevan sanapilven sanoja klikkaamalla.

Sivun vasemmalla reunalla näkyy myös usein kysytyt kysymykset.

Ketkä kysymyksiin vastaavat?

Kysymyksiin vastaavat nuorten seksuaaliterveyteen perehtyneet justwearit.fi -työntekijät.

LÄHETÄ OMA KYSYMYSI