X

Mitä kesäloman jälkeen?

Mitä kesäloman jälkeen?

Mitä kesäloman jälkeen?

Toivottavasti mahdollisimman monella on ollut hyvä kesäloma. Ainakin aurinkoa ja lämpöä on riittänyt! Moni on varmasti päässyt nauttimaan ulkoilusta ja uimisesta. Kunnon irtiotto arjesta kesäloman aikana on usein paikallaan!

Kesä voi olla monella tavalla myös uuden alku. Kesäloma voi olla kasvun ja kehityksen aikaa, aikaa miettiä ja olla itsekseen. Itsestään voi oppia jotain uutta ja jännittävää. Mitä uusia mahdollisuuksia näet edessäsi? Millaisia ihmisiä olet kesän aikana kohdannut? Oletko kesän aikana solminut tai purkanut ihmissuhteita, miltä se on tuntunut? Mitä sinulle kuuluu juuri nyt?

Joskus uusi tilanne tai uudenlaiset, aikaisemmasta poikkeavat ajatukset voivat myös ahdistaa tai tuoda epävarmuutta. Silloin on hyvä puhua siitä jollekin. Kesäloman jälkeen monet palvelut ovat onneksi taas paremmin auki, ja jumissa olevia ajatuksiaan kannattaa tuulettaa.

Jos tuntuu, että haluaisit puhua identiteetti- tai ihmissuhdekysymyksistä tai muista seksuaaliterveyteen liittyvistä asioista, tervetuloa huomenna torstaina seksuaalineuvonta-chattiin klo 15-18. Olemme siellä sinua varten!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista