X

Mikä tekee suhteesta hyvän?

Mikä tekee suhteesta hyvän?

Mikä tekee suhteesta hyvän?

Kysyimme talvilomaviikolla Reaktori-tapahtumassa nuorilta seuraavan kysymyksen:     mikä tekee suhteesta hyvän? Saimme 341 mielipidettä, kiitos niistä! Haluatteko tietää, mikä oli suosituin vastaus kysymykseen?

Tärkein asia hyvässä suhteessa ei mielestänne ollut seksi, ei toisen ulkonäkö, eikä varsinkaan se, miten suosittu kumppani on. Suhteen ykkönen oli mielestänne LUOTTAMUS! Luottamus ja kumppanin rehellisyys olivat kaikkein tärkeimmät asiat, jotka tekevät seurustelusuhteesta (ja ystävyyssuhteesta) hyvän. Muita monta kertaa mainittuja asioita olivat rentous, hyvä fiilis, hauskuus, kunnioittaminen ja huumori.

Läheisyys, halailu ja seksi olivat myös mielestänne tärkeitä asioita hyvässä suhteessa. Järjestys oli kuitenkin selvästi tämä:

  1. Luottamus ja rehellisyys
  2. Hauskuus, rentous ja hyvä fiilis
  3. Läheisyys, halailu ja seksi

Ihan mahtavaa, että vastauksissa puhuttiin hauskuudesta ja rentoudesta! Koska mitä järkeä on seurustella tai viettää aikaa yhdessä, jos ei ole kivaa? Läheisyys, hyväily ja seksi ovat mukavia asioita sellaisen ihmisen kanssa, johon voi luottaa ja joka kunnioittaa sinua. Turvallinen olo on tärkeä tekijä, kun ollaan intiimisti toisen kanssa, koska vain turvallisessa tilassa voi rentoutua.

 

         

         

         

 

Oletko tutustunut jo Nautinnon ABC -osioon sivuillamme? Sieltä löydät lisää ajatuksia siitä, mikä on suhteessa tärkeää.

A  on sinä, B on kumppani ja C on yhteiset pelisäännöt. Kannattaa kurkata!

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista