X

Mikä puhuttaa vuonna 2017?

Mikä puhuttaa vuonna 2017?

Mikä puhuttaa vuonna 2017?

Vuosi 2017 on alkanut vauhdikkaasti. Just Wear It –sivuston taustaorganisaatio sai uuden nimen – Hivpoint, joka kuvaa paremmin toimintaamme kansainvälistyneessä ja uudistuneessa toimintaympäristössä.

Tämä nimenvaihdos tuo uusia tuulia myös Just Wear It-sivustolle. Tulossa on uutta ilmettä, toimintaa ja suoraa asiaa. Seksuaaliterveyteen liittyvissä kysymyksissä aiomme nostaa keskiöön SEKSIN. Kyllä, luit oikein – seksin. Seksi on aihe, joka kiinnostaa ja siitä janotaan tietoa. Me vastaamme tähän tarpeeseen.

Tulemme käsittelemään vuoden aikana seksiä monesta eri näkökulmasta ja otamme huomioon seksuaalisen moninaisuuden, monikulttuurisuuden, ehkäisyn merkityksen, nautinnon ja erilaiset ihmissuhteet. Seksielämässä tulee eteen myös erilaisia haasteita, jotka on pyrittävä ratkaisemaan.

Haluammekin haastaa teidät, Just Wear It –seuraajat, pohtimaan omaa seksuaalisuuttanne, seksuaalista käyttäytymistänne ja ajatteluanne. Ensimmäisenä haluaisimme kuulla, mikä teitä lukijoita puhuttaa juuri nyt. Kerro meille seksuaalisuuteen liittyvä teema, josta haluaisit lukea ja kuulla lisää. Kommentoi alle, Instaan tai tule juttelemaan aiheesta chattiin torstaisin 🙂

Avaamme myös kilpailun! Voit osallistua seuraamalla meitä Instagramissa @Justwearit.fi

Uusien seuraajien kesken arvomme 28.2. yhdelle onnekkaalle leffaliput (2kpl).

tytöt630

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista