X

Kysy seksistä!

Kysy seksistä!

Anna palautetta neuvontapalstasta! Palaute on meille arvokasta neuvonnan kehittämiseksi. Vastaa lyhyeen palautekyselyyn täältä.

 

LÄHETÄ OMA KYSYMYS!

Mitä Kysy seksistä -palstalla voi kysyä?

Nettineuvontaan voi lähettää kysymyksiä liittyen esimerkiksi seksuaalisuuteen, seksiin, seksitauteihin, seksitautien ehkäisyyn, kondomin ja suuseksisuojan käyttöön, identiteetti- ja ihmissuhdekysymyksiin.

Entä jos haluan vastauksen sähköpostiin?

Sekin onnistuu! Halutessasi voit laittaa tiedoksi sähköpostiosoitteesi, jolloin lähetämme vastauksen omaan sähköpostiisi. Jos kysymyksesi on hyvin arkaluonteinen ja yksityiskohtainen tai et halua sitä julkaistavan, emme julkaise kysymystä yleisellä palstalla, vaan lähetämme vastauksen vain sinulle sähköpostiisi. Emme käytä antamaasi sähköpostia muuhun tarkoitukseen. Sähköpostiosoite poistetaan palvelimelta vastaamisen jälkeen.

Miksi kysytään ikää?

Kysymme ikää, jotta voimme paremmin vastata juuri sinun tarpeisiisi.

Milloin vastaus tulee?

Kysymyksiin vastataan kahden viikon sisällä kysymyksen vastaanottamisesta. Jos kaipaat keskusteluapua, sinua palvelee myös  seksuaalineuvonta-chat torstaisin klo 14-17. Jos keskustelun tarve on akuutti, katso avoinna olevat nuorten chatit netarin sivuilta.

Entä, jos vastausta ei löydy?

Viimeisimmät kysymykset ja vastaukset löytyvät etusivulta. Kysymyksiä voit hakea myös haku-toiminnan kautta. Lisäksi voit etsiä kysymyksiä ja vastauksia sanapilvestä. Sivustolta löydät myös usein kysytyt kysymykset.

Ketkä kysymyksiin vastaavat?

Kysymyksiin vastaavat tällä hetkellä seksuaalineuvojat Anni, Maria ja Viivi.

LÄHETÄ OMA KYSYMYSI