X

Justwearit.fi siirtyy Hivpointin uusille nettisivuille

Justwearit.fi sivusto siirtyy lokakuussa Hivpointin uusille nettisivuille. Jatkossa löydät hiviin, seksitautehin, seksitautien ehkäisyyn ja seksitautien testaamiseen ja hoitoon liittyvät kattavat tiedot kätevästi yhden sivuston alta. Voit jatkossakin lukea tietoa monenlaisista seksitavoista, millaisia seksitautiriskejä niihin liittyy ja millä keinoin seksitauteja voi ehkäistä. Tietovisojen avulla voit uusilla sivuillakin testata, missä tiedoissa olet vahvoilla, ja mitä tietoja kannattaa vielä kerryttää ja lukea.

Seksuaalineuvonta-chat torstaisin päättyy. Viimeinen nuorille suunnattu seksuaalineuvonta-chat on 24.9. klo 14-17. Jatkossa nuorille kohdennetut avoimet chatit löydät netarin sivuilta. Väestöliiton nuorille suunnatusta chatissa voit keskustella nimettömästi seksiin, seksuaaliseen hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvistä asioista.

Hivpoint-chat palvelee jatkossa rajatuissa aihepiireissä. Hivpoint-chatissa voit keskustella liittyen hiviin ja muihin seksitauteihin, niiden ehkäisyyn, seksitautien testaamiseen ja hoitoon. Lisäksi chatissa voi kysyä neuvoja löytääkseen itselle sopivat tavat ehkäistä hiviä ja muita seksitauteja. Hivpoint-chatin aikataulut löydät osoitteessa hivpoint.fi

Nettineuvonta jatkuu myös rajatuissa aihepiireissä. Voit vapaasti selata muiden kysymyksiä ja vastauksia liittyen hiviin ja muihin seksitauteihin. Oman kysymyksen voi lähettää, kun tuntuu, ettei omaan kysymykseen löydy sopivaa vastausta.

LOKAKUUSSA nähdään osoitteessa hivpoint.fi 

Tiedon löytää jatkossa myös kirjoittaen tutun osoitteen justwearit.fi.

 

Syysterkuin,

Maria & Anni