X

Itsetyydytys on terveysteko!

Itsetyydytys on terveysteko!

Itsetyydytys on terveysteko!

Itsetyydytys on seksiä elämäsi tärkeimmän ihmisen kanssa – nimittäin sinun itsesi kanssa! Sooloseksin tarkoituksena on saada itselleen seksuaalisen mielihyvän kokemuksia ja laukaista jännitystä. Itsensä koskettelu voi johtaa kiihottumiseen tai itsetyydytyksen voi aloittaa, koska kiihottaa. Peniksen, klitoriksen alueen tai emättimen stimuloiminen voi johtaa orgasmiin, mutta ei aina. Peniksestä voi tulla nautinnon huipuksi siemensyöksy ja emättimen omaavilla voi tulla orgasmin seurauksena lihassupistelua emättimessä ja kohdussa. Orgasmin ei kuitenkaan tarvitse olla itsetyydytyksen tavoite. Sooloseksi voi olla mitä vain oman kehon koskettelua, hyväilyä ja hellimistä, josta tulee hyvä olo, ja se on pääasia.


Itsetyydyttää voi sen verran, kun se tuntuu hyvältä, eikä häiritse muuta elämää. Itsetyydytys on sinua itseäsi varten, sen ei tule loukata muita. Itsetyydytys on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon, ja tunnustella, millainen kosketus tuntuu hyvältä. Itsetyydytyksessä voi kokeilla erilaisia tekniikoita ja tapoja – itsetyydyttää voi käsiä, seksilelua tai vaikka suihkua apuna käyttäen. Itsetyydyttäminen ei ole väärin tai epäterveellistä, eikä siitä tarvitse tuntea syyllisyyttä. Päinvastoin, itsetyydyttäminen lisää hyvinvointiasi!

ITSETYYDYTYKSEN TOP 5 HYÖDYT

  1. Itsetyydytys on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja omiin seksuaalisiin mieltymyksiin. Sooloseksin avulla voi tutustua siihen, minkälaisesta kosketuksesta pitää, mitkä ajatukset tai tuntemukset kiihottavat. Ennen kuin voi tuntea seksuaalista nautintoa kumppanin kanssa, on hyödyllistä tuntea oma keho ja mistä asioista pitää ja mistä ei pidä.

 

  1. Itsetyydytyksen yhteydessä voi fantasioida juuri niistä asioista, jotka tuottavat itselle eniten nautintoa! Sooloseksin aikana voi seikkailla mielessään ihan minne vaan – myös sinne, missä ei tosielämässä haluaisi käydä. Fantasiat ovat jokaisen ikioma asia, eikä niistä tarvitse puhua kenellekään – jos ei halua.

 

  1. Itsetyydytys rentouttaa ja tuottaa hyvää oloa. Itsetyydytys ja kosketus vapauttavat hyviä hormoneja, kuten oksitosiinia ja endorfiinia, ja sitä kautta sooloseksi tuottaa hyvää oloa ja rentouttaa. Jotkut jopa nukkuvat paremmin itsetyydytyksen jälkeen!

 

  1. Sooloseksi on turvallinen tapa kokea seksuaalista mielihyvää. Itsetyydytys on huoletonta seksiä, koska silloin ei tarvitse miettiä seksitaudeilta tai ei-toivotulta raskaudelta suojautumista.

 

  1. Itsetyydytyksen aikana voi oppia ja kokeilla loistavia tuotteita: kondomeja, liukuvoiteita tai seksileluja! Sooloseksin aikana on mahtava tilaisuus kokeilla erilaisia kondomeja, liukuvoiteita tai seksileluja. Kun kondomin käyttö on opeteltu sooloseksin aikana, sen käyttäminen kumppaninkin kanssa on luontevampaa.

 

 

Aiheet: ITSETYYDYTYS, sooloseksi,

31-08-2018

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista