X

Entistä sallivampaa, rohkeampaa ja ennakkoluulottomampaa!

Entistä sallivampaa, rohkeampaa ja ennakkoluulottomampaa!

Entistä sallivampaa, rohkeampaa ja ennakkoluulottomampaa!

Tervetuloa justwearit.fi -sivuille! Uudistetuilla sivuilla olemme halunneet tuoda entistä sallivammin, ennakkoluulottomammin ja rohkeammin esille tietoa ja ajatuksia seksuaalisuudesta, ihmissuhteista ja seksitautien ehkäisystä. Sinulla, nuorella on oikeus saada tarpeeksi tietoa, jotta voit tehdä itsellesi sopivia valintoja esimerkiksi ehkäisyn suhteen. Olet arvokas yksilö. Kenenkään seksuaalisuuden toteuttaminen ei pelkisty vain seksiksi, vaan kyseessä on monimuotoinen ja jännittävä kokonaisuus, johon vaikuttavat omat myös ajatukset ja tunteet.

Tutustu heti näihin:

Nautinnon ABC -sivulla voit lukea, mitä eri asioita liittyy nautinnolliseen seksiin ja ihmissuhteisiin. Lue ja pohdi, miten sinä itse, kumppani ja yhteiset pelisäännöt voivat vaikuttaa seksuaalisen mielihyvän kokemiseen.

Seksiä on monenlaista -osion kuvat ja tieto auttavat ymmärtämään, miten monenlaista seksi voi olla, mitä eri seksitavat tarkoittavat, ja missä seksitavoissa seksitaudit voivat tarttua. Jutta Kivilompolo on luonut meille upean kuvituksen!

Kondomin käyttöön ja suuseksisuojan tekoon voit perehtyä myös videoiden avulla.

Mitä tiedät kondomista? ja Mitä tiedät seksistä? –testit kertovat humoristiseen sävyyn, mistä asioista sinun kannattaisi etsiä vielä tietoa.

Sivuilta löytyy edelleen huippusuosittu nettineuvonta! Lähetä meille seksitauteihin, seksuaalisuuteen ja identiteettiin liittyvä kysymyksesi, milloin haluat, vastaamme siihen pienellä viiveellä. Torstaisin klo 15-18, voit tulla keskustelemaan justwearit.fi työntekijän kanssa kahdenkeskiseen chattiin, tervetuloa!

XOXO
Anni & Maria

Aiheet: chat, EHKÄISY, identiteetti, justwearit, MONENLAISTA SEKSIÄ, nautinnon abc, neuvonta, nuoret, SEKSI, seksuaalisuus,

27-10-2017

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista